ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Είμαι ο Δρ. Γκισάκης Ιωάννης, οδοντίατρος, με έδρα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια, παρακολούθησα το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, όπου έλαβα το δίπλωμα κλινικής εξειδίκευσης στη χειρουργική στόματος και το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην παθοβιολογία στόματος. Παράλληλα, εκπόνησα τις διδακτορικές μου διατριβές στο εργαστήριο περιγραφικής ανατομικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και στην κλινική στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Διδακτορική διατριβή, Οστεοενσωματούμενα Οδοντικά Εμφυτεύματα και Οστική ανάπλαση γνάθου, θέμα: «Κατευθυνόμενη οστική ανάπλαση σε μετεξακτικά φατνία: ιστολογική και ιστομορφομετρική μελέτη σε ανθρώπους», Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2011
 • Διδακτορική διατριβή, Χειρουργικής Ανατομικής Τραχήλου, θέμα: «Συμβολή στην ανατομική και απεικονιστική μελέτη της φλεβικής αποχέτευσης του θυρεοειδούς αδένα», Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2008
 • Μεταπτυχιακό, Παθοβιολογία στόματος και Χειρουργική Στοματική, Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2005
 • Πτυχίο οδοντιατρικής, Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2001
img

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Στο ιατρείο προσφέρονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής.

null

Aισθητική οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική είναι το μέσο το οποίο χρησιμοποιούμε εμείς οι οδοντίατροι για να σας κάνουμε να χαμογελάτε συχνά, δημιουργώντας τη δυναμικότερη και καλύτερη εντύπωση σε αυτούς που σας γνωρίζουν, προσφέροντάς σας μέσα από εξελιγμένες και προοδευτικές εφαρμογές ένα χαμόγελο που θα εκφράζει αυθορμητισμό, ομορφιά και λάμψη!

οδοντικά εμφυτεύματα

Οδοντικά εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι συστήματα υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών που εξασφαλίζουν τη διατήρηση των οδοντικών ιστών αφού με την τοποθέτησή τους καθιστούν μη αναγκαίο τον τροχισμό των παρακείμενων δοντιών. Έτσι το όφελος είναι διπλό αφού και τα δόντια δεν τροχίζει ο οδοντίατρος και αντικαθιστά τη χαμένη ρίζα με το εμφύτευμα του δοντιού.

null

Χειρουργική οδοντιατρική

Ένα δόντι χρειάζεται σφράγισμα όταν προσβληθεί από τερηδόνα. Εκεί επεμβαίνει η οδοντική χειρουργική. Η οδοντική χειρουργική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την μελέτη, πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων των σκληρών ιστών των φυσικών δοντιών, δηλαδή της αδαμαντίνης και της οδοντίνης.

ενδοδοντια

Ενδοδοντία

Η ενδοδοντία είναι κλάδος της οδοντιατρικής και ασχολείται με την ενδοδοντική θεραπεία ή απονεύρωση, δηλαδή η επέμβαση του οδοντίατρου στο εσωτερικό του δοντιού. Σκοπός αυτής της θεραπείας είναι η αφαίρεση του νοσούντος ή νεκρού πολφού και η ερμητική έμφραξη του ριζικού σωλήνα ώστε να διευκολυνθεί η αποκατάσταση των περιακρορριζικών ιστών.

null

Κινητή και ακίνητη προσθετική

Τα φυσικά δόντια μπορούν να χαθούν από διάφορους λόγους. Οι βασικότεροι είναι: η τερηδόνα, η περιοδοντίτιδα και τα ατυχήματα. Η απώλεια των φυσικών δοντιών έχει επιπτώσεις τόσο τοπικά (δηλαδή στο στόμα) όσο και στην γενική υγεία του ανθρώπου. Για το λόγο αυτό τα δόντια που χάνονται πρέπει να αντικαθίστανται άμεσα.

null

Παιδοδοντία

Εξέταση και  προσδιορισμός τερηδονικού κινδύνου σε μωρά, παιδιά και εφήβους. Προληπτική φροντίδα, φθοριώσεις και παροχή συμβουλών  σχετικά με τη σωστή διατροφή και τη στοματική υγιεινή. Συμβουλές σχετικά  με την αντιμετώπιση συνηθειών (πχ. παρατεταμένη χρήση πιπίλας) που μπορεί να οδηγήσουν σε ορθοδοντικά προβλήματα.

null

Θεραπείες με Laser

Σήμερα το LASER είναι ότι  πιο σύγχρονο και φιλικό υπάρχει για τον οδοντιατρικό ασθενή. Απομακρύνει τον φόβο μας για τον τροχό και τον πόνο ή ακόμα και για την αναισθησία. Απομακρύνει ακόμα και τον ενοχλητικό θόρυβο του τροχού, είναι ακίνδυνο και απόλυτα ασφαλές.

null

Στοματικός έλεγχος

Στον στοματικό επανέλεγχο εξετάζουμε και εκτιμάμε: τη γενική εικόνα του στόματος και το επίπεδο της στοματικής υγιεινής, τα δόντια στα όποια πρέπει να δώσουμε άμεση προτεραιότητα για θεραπεία, την κατάσταση των ούλων και των βλεννογόνων, ειδικά σε νωδούς ασθενείς και τέλος τα στοιχεία που θα μας δείξουν ότι ο ασθενής έχει τριγμό και σφίγγει τα δόντια του.

null

Ακτινογραφία

ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών, αποτελεί το πιο δημοφιλές διαγνωστικό μέσο στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη γιατί επιτρέπει στον οδοντίατρο να δει σε μία εικόνα την οδοντοφυϊα και τους παρακείμενους ιστούς. Η πανοραμική δοντιών αποτελεί τη βάση για μια σωστή ορθοδοντική θεραπεία.

Συμβουλές για καλύτερη στοματική υγεία

Βουρτσίζουμε τα δόντια μας!

Μετά από κάθε γεύμα και ιδιαιτέρως το βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο.

Μην βιάζεστε όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας!

Κάνουμε απαλές κυκλικές και μεθοδικές κινήσεις, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένες οδοντόκρεμες που μας έχει συστήσει ο οδοντίατρος μας ή ο φαρμακοποϊός μας.

Επισκεπτόμαστε τον οδοντίατρο μας κάθε 6 μήνες!

Δεν περιμένουμε να “πονέσουμε” για να επισκεφτούμε τον οδοντίατρο μας, ή πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Καλέστε μας : 📞 2410 532 770

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα :09:00 – 18:00
 • Τρίτη :09:00 – 18:00
 • Τετάρτη :ΚΛΕΙΣΤΑ
 • Πέμπτη :09:00 – 18:00
 • Παρασκευή :09:00 – 18:00
 • Σάββατο :ΚΛΕΙΣΤΑ
 • Κυριακή :ΚΛΕΙΣΤΑ
el