Υπηρεσίες

Στο ιατρείο προσφέρονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής, όπως:

- ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

- ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

- ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

- ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ με χρήση LASER

 

και ειδικότερα:

Περιστατικά τοποθέτησης Εμφυτευμάτων για την αποκατάσταση της έλλειψης ενός ή περισσοτέρων δοντιών, και εφαρμογής των μεθόδων οστικής ανάπλασης (αύξηση όγκου ακρολοφίας, ανύψωση εδάφους ιγμορείου, χειρουργική διευθέτηση μαλακών ιστών), όπου έχει απορροφηθεί το κόκαλο της γνάθου.

Περιστατικά Χειρουργικής Στόματος, όπως: χειρουργική αφαίρεση εγκλείστων και ημιεγκλείστων δοντιών, ακρορριζεκτομές, χειρουργική μαλακών μορίων, κλπ), καθώς και χειρουργική με LASER

Περιπτώσεις Αισθητικής Οδοντιατρικής με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, όπως ολοκεραμικές όψεις και στεφάνες, καθώς και λεύκανση των δοντιών με LASER, εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

 

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, απ' όπου έλαβα το Δίπλωμα Κλινικής Εξειδίκευσης στη Χειρουργική Στόματος και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Παθοβιολογία Στόματος (MasterofScience). Παράλληλα, εκπόνησα τις διδακτορικές μου διατριβές στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ειδικότερα, εκπαιδεύτηκα σε ολόκληρο το φάσμα της Χειρουργικής Στόματος στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στα Οδοντικά Εμφυτεύματα στη Μονάδα Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Από το 2003 είμαι, επίσης, κλινικός και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Οδοντικών Εμφυτευμάτων & Οστικής Ανάπλασης του Νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" (Αθήνα). Διατελώ τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης και της EuropeanAssociationforOsseointegration.

Τα τελευταία χρόνια έχω εκπονήσει πολλές κλινικές και ερευνητικές μελέτες και συμμετέχω, ως ομιλητής, σε επιστημονικά συνέδρια στον τομέα των εμφυτευμάτων και της οστικής ανάπλασης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω τιμηθεί με το Βραβείο Καλύτερης Κλινικής Μελέτης στα πλαίσια του Διεθνούς Συμποσίου Οστεολογίας (2007), καθώς και με άλλες επιστημονικές διακρίσεις.